Godmorgon!

Vilket jävla skitväder, fyfan vi som ska till grönan idag! Men om vi har tur så regnar det inte i stockholm, kollade på svt och då ska det ju inte regna iallafall..

Mamma ringde nyss när jag låg och sov, hon sa att min bror och hans tjej också skulle komma nu när jag slutar på fredag, roligt! :)

Nu ska jag äta frukost som består av risifrutti, haha. :) Jag håller på och funderar vad jag ska ha för kläder på mig idag, vill ju inte frysa direkt.. antingen leggings, linne, kofta eller jeans linne och nån kofta. Blir nog jeans, är så jobbigt att frysa..

Kommentarer
Postat av: evelina

sv; Jappp!!! jag börjar 9an

2009-06-10 @ 13:24:58
URL: http://evelinasroom.blogg.se/
Postat av: Rita

Åh, tack söta du!

Konserten var verkligen lyckad, du kan se bilder på min blogg nu :)

2009-06-10 @ 15:43:33
URL: http://ritas.blogg.se/
Postat av: jennifer ♥

Sv:Haha xD så kan det gå!

De handlar om en tjej som heter bella, som flyttar till en ny stad och så träffar hon en kille Edward och dom blir typ kära i varandra men han e vampyr och så händer det olika saker. :) Den är jätte gullig! Det kanske inte låter så gulligt med en vampyr. men jag älskar den!! Filmen och boken <3

http://www.youtube.com/watch?v=edLB6YWZ-R4&feature=fvst om du går in här, kan du se den första trailien till filmen. Den andra filmen New Moon har prämier i november2009 nån gång :D

Jag rekomenderar att du läser boken och ser filmen :D <3 Boken har sålt över 13milijoner exemplar :) Så då borde du förstå att den är bra? Hehe... Men läs den och se filmen. :D (haha fan va ja tjatar känner jag, men den äger!!)

Haha blev lång komentar :)

Men hoppas du har en trevlig kväll <3 Byebye

2009-06-10 @ 20:19:15
URL: http://disneyloove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0