Stallet nästa

Sabojnas stall nästa, på med graninge ridstövlarna ba å så drar vi! ;)

C o N



Imorgon ska jag ut och rida med min kompis. Hon har köpt en till häst nu, så det ska bli roligt! Blir lite skillnad, Billan är typ 155 cm och min kompis häst är typ 1.72, satt... ;) Dock vet jag inte hur den nya hästen är.. :) Men det ska bli roligt, snacka lite skit också eftersom det var ett tag sen vi sågs!

På väg hem



Nu är detta på väg hem. Från H&M.

Kap Verde



Nån som har varit på Kap Verde öarna och kan berätta lite om hur det är där?

Spöregn dagen lång

Nu har jag kommit hem till mamma!

Och vilket dåligt väder det är, det har spöregnat precis hela natten, inte så roligt.. Och bara för det så ska mamma tvinga med mig att gå ut och gå senare idag. Jag hatar att gå ut och gå också, finns det något tråkigare liksom?  Men det är väl bara att hänga på! ;)

Hörs!

Dålig uppdatering

Hej! Jättedålig uppdatering nu, jag vet. Igår slutade jag 9:an och hade fullt upp i hela dagen, och så även idag.. Vi hörs imorgon, ska försöka skriva lite mer då! ;)

Ha en bra helg!

Bonde I know.

Nu är jag hemma! Kom hem kl 00.15 inatt typ.. gick och la mig strax efter ett. Grönan var roligt, åkte dock bara kvasten, lyktan, bläckfisken och spöktåget typ. Lagom nivå för min del! Tog lite bilder som jag kanske lägger upp om jag orkar.. och det gör jag inte just nu iallafall.

Varit på avslutningslunch idag och sen drog jag hem till mamma en stund.

Imorgon slutar går jag ut 9:an, yes! ;)

Godmorgon!

Vilket jävla skitväder, fyfan vi som ska till grönan idag! Men om vi har tur så regnar det inte i stockholm, kollade på svt och då ska det ju inte regna iallafall..

Mamma ringde nyss när jag låg och sov, hon sa att min bror och hans tjej också skulle komma nu när jag slutar på fredag, roligt! :)

Nu ska jag äta frukost som består av risifrutti, haha. :) Jag håller på och funderar vad jag ska ha för kläder på mig idag, vill ju inte frysa direkt.. antingen leggings, linne, kofta eller jeans linne och nån kofta. Blir nog jeans, är så jobbigt att frysa..

Böcker?

Man kanske ska börja läsa? Jag har ju aldrig var någon som bara sitter och läser för skojs skull. Men det kanske är skönt när man ligger och solar eller så i sommar. Men jag ju såklart ingen aning om vad man ska läsa för något? Nån eller några kanske ge tips på böcker som är bra? :)

Ja just ja! Jag kom på en grej, vad är pocket? Alltså typ "pocketböcker"? Eller vad det heter...

Tråkigt!

Jag har sjukt tråkigt och ingen som kommenterar eller ens besöker min blogg, tråkigt!

Shettis på rymmen

Nu är jag hemma igen, var sånt underbart väder att rida i, lagom varmt och solen sken och det var lugnt och skönt! Red en väg som jag aldrig ridit... så det var lite roligt.
 När jag hade ridit klart och skulle gå ut och lämna Billa så ser jag en shettis springer runt i hennes hage. Och jag bara shhhiiit. Vad fan är det här tänkte jag.. Billa går ju själv i hagen eftersom hon inte alltid är så shysst mot andra hästar. Så då sprang jag upp till C och sa att det är en shettis lös.. Och då sa hon att det var S som hade släppt honom (han går annars i lina i hagen).. Fick fan en chock, tänk om han springer ut på stora vägen liksom.. men antagligen så gör han inte det då! ;) Då vet jag det i fortsättningen, haha.

Lite bilder på Billa och shettisen.










Söta va?

Stallet

Nu ska jag snart iväg till stallet och rida och pyssla... hörs sen! :)

Bildbomb vårshow

Kom nyss hem från skolan, showen var ju för skolan idag, ska dit senare för att städa ur skåpen. Här kommer en liten bildbomb med bilder från showen.


Huvudpersonerna

Raggarna

Brats och fjortisar

"Vi drar till grannkommun, där är pöken kåta fan!"

Ronny&Ragge

Raggare

Brats

Dans

Dans

Dans

Dans

Hårdrockare dansar

"Bögarna"

Bratsen dansar

"Bögarna"

Rektor packad + Anna-maija

Nästan alla förutom några som inte fick plats! ;)


Sovtime

Imorgon ska jag förhoppningsvis till Billan prillan, beror på när jag slutar imorgon. Det här är nog det sista inlägget ikväll.

Hoppas ni har haft en bra dag!


Missa inte

Lilla jönssonligan och stjärnkuppen ikväll kl 20 på 4:an. Haha, roligt ju! ;)


Funfunfun

Jooodå nu är jag hemma igen! Showen gick bra, musiken funkade (det gjorde den inte sista repet innan!). En del scener var bra och andra helt kassa. Tur att man inte var med iallafall.. ;) Imorgon när den ska spelas upp för skolan ska jag och N vara fotografer, haha ;) Lyckat säger jag bara! Men det går nog bra.

Nu är jag helt slut men samtidigt helt uppe i varv.. hur kan det gå till?

Imorgon blir det en väldigt slapp dag, och på onsdag ska vi i klassen till grönan! Yeeey! ;)

Smart

Jag har lyckats spärra min internetbank, så smart jag är......


Vårshow

Hej alla! Har varit värsta slappa dagen idag, suttit vid datorn och kollat på film i skolan. Efter lunchen drog jag hem, orkade inte kolla på en film till! Klockan 15 ska jag iväg och ställa i ordning stolar till vårshowen som är ikväll, (alla niorna på våran skola har den, varje år) jag hoppade av för några veckor sen för vi att aldrig kom framåt och sen var den inge bra heller.. :P

Får se om jag stannar och kollar på dom ikväll eller inte. Vi hörs sen!


Bikini från H&M



Jag har inte handlat någon bikini i år ännu (!) så det börjar ju bli dags nu, vill så gärna ha den här. Men överallt i stan så är modellen på överdelen slut, finns bara vanlig bh-style liksom, och det är ju så tråkigt. Jag är sån som gärna vill testa innan och se om den passar också..

Åka utomlands i sommar eller vinter?

T ska åka utomlands med sin familj i sommar, och jag ska åka med min i vinter. Men jag kan inte bestämma mig om jag ska åka med T och inte åka i vinter eller tvärt om.. så himla svårt. Om jag åker med T så kommer det ju bli mer drag och så. När jag åker med min så kommer det typ bli lugnt hela tiden och risken finns ju att jag blir uttråkad.. :P Men jag har aldrig varit utomlands med pappa, har bara varit det med mamma och T.. så skulle ju vara kul att åka med honom i vinter + att det är skönt att få ett avbrott från skolan mitt i vintern.. Kan inte bestämma mig. Blir tokig!

Hur gör ni?

Lägger ni upp kommentarer där folk liksom svarar "tack", "jag har köpt dom på ******"? Vet inte hur jag ska göra för jag vet inte hur andra gör, har gjort lite både och fram till nu.. Men kan ju tänka mig att det inte är så kul att läsa kommentarer där man inte förstår något? Aja, vad tycker ni/gör ni?

Ha en skön söndag! :)

Supersköna ridbyxor!

Hämtade ut ridbyxorna från Hööks nyss. Dom sitter som en smäck och är supersköna och känns knappt som att dom sitter på, så troligtvis jättesköna och smidiga att rida i! Slänger kanske upp en bild sen på hur dom ser ut! :)

Ny design..?

Jag måste nog försöka fixa en annan design, trivs inte riktigt med den här.. ;/

God morgon!

Sovit gott?

Här har det varit full fart hela natten.. katterna har varit som galna. Precis när jag gick och la mig igår så hörde jag hur allting bara rasade. Vad var det då för något? Jo det var Tussan som skulle upp i kryddhyllan och röja undan lite, ni ska veta va irriterad jag var! Lite senare på natten va dom in i alla köksskåp ( dom som sitter högt upp ). Jag antar att dom två rackarna hjälps åt, Esther öppnar och Tussan hoppar in och kollar läget.. Och just nu bara dånar det i hela lägenheten bara för att Tussan hittade en klubba i ett av skåpen och den tycker hon är så fruktansvärt rolig.. Ja vad ska man säga?



Ser ni vad gulligt hon rynkar på nosen när hon gäspar? ;)

Hörs imorgon

Nu ska jag gå och lägga mig eller kolla lite på tv, vi hörs imorgon!

Kram

Firefox/Internet explorer ?

Ni som läser, använder ni firefox eller explorer? Har märkt att bloggen ser annorlunda ut i firefox.. :/

Hämta ut ridbyxorna



Beställde dom här ridbyxorna, fast i svart och grått. 199:- på Hööks. Var akut så fick bli dom, billigt, får se om dom är snygga också. Ska hämta dom imorgon och sen troligtvis ut och rida och inviga dom och se om dom är sköna! ;)

Vitare tänder av jordgubbar?

Har ni testat? Man ska ju tydligen få det... jag har testat, men icke!

Alone

Nu sitter jag här hemma helt ensam, mamma jobbar natt och T är hemma hos sig med huvudvärk...


Så det här blir mitt sällskap ikväll, och katterna såklart.. ;)

Hellu!

Vilken seg skoldag, men slapp, har inte gjort någon nytta alls faktiskt. :) Nu ska jag fixa till mig lite och sen ta bussen in till stan och sen hem till T. Jag tänkte ha klänning idag men det går ju inte i det här iskalla vädret, jag vill ha sommarvärme.

Hoppas alla får en härlig kväll! :) ♥

Godnatt!

Nu väntar sängen, godnatt alla söta! ♥

Nu är det rent!

Nu har jag varit duktig och tvättat alla makeup penslar, borstar, mascaran och necessären, man har ju sett på rent hus vad som finns på alla grejer. Då kanske det var extra snusk på dom, men det är ju alltid trevligt med rena grejer. :)

Inte så mycket uppdatering i helgen

I helgen kommer jag nog inte att uppdatera så mycket, iallafall inte imorgon och på halva lördagen. Åker hem till T imorgon och sen kommer vi hem hit på lördag troligtvis! Får se vad vi hittar på imorgon, fest kanske? Men det vill väl inte T eftersom han har sprungit på krogen dom senaste helgerna, och jag har suttit hemma.. men men, då får jag ju sängen för mig själv halva natten, haha :)

Johan Palm



Varför har jag fått hans låt Emma-Lee på hjärnan? Bort bort bort! Har ni tänkt på att rösten låter hyffsat nu, undrar hur mycket dom har fixat till rösten, han lät ju inte direkt så här när han var med i idol...

Bloggtorka

Ni som skriver om intressanta och mycket varje dag? Vad får ni alla ideér ifrån? Känns som att det är stopp i min hjärna...

Hemma igen

Fick strömavbrott nyss, det blåser och regnar jättemycket.

Vi avmaskade Tussan för några minuter sen, hon var jätteduktig och fick i sig allt snabbt. Nu har vi Esther kvar och det blir nog värre eftersom den gamla tanten är så fruktansvärt envis ibland ;)


Flo Rida?

Sitter i skolan nu, och gör ingenting.. jag och en kompis funderar på att beställa biljetter till Flo Rida.. Nån som ska se honom i sommar? :)

TIGI small talk



Så här ser den ut iallafall, eller den kanske heter Small Talk?  För bed head står det ju på alla deras produkter, haha, smart jag är ;)

Nu drar jag

Nu drar jag snart till skolan, har duschat och klätt på mig och fixat håret, använder något från TIGI, bed head tror jag den heter, håret blir stort som fan! ;) Värt att testa om man vill ha mycket volym, finns väl hos de flesta frisörer skulle jag tro.

Har på mig jeans, och våran klass tröja med texten "BÄTTRE ATT TIGA OCH BLI MISSTÄNKT IDIOT ÄN ATT TALA OCH UNDANRÖJA VARJE TVIVEL", hmm.. själv så ville jag ha en söt elefant och så stod det något sånt här "nu ere slut , MORS" så söööt! ;) Men men, får ju inte alltid som man vill.

Back to school

Klockan 10.55 börjar skolan och då vet jag inte vad vi ska göra, vi skulle tydligen ha något eget schema, vi som inte är med i vårshowen.. Hoppas vi får göra något hyffsat roligt då iallafall. Så nu ska jag duscha och klä på mig, hörs sen!

Köpa säkerhetsväst?

Nån som behöver en säkerhetsväst?  Marinblå/mörkblå, fint skick, passar barn storlek L/XL eller vuxen XS/S. Godkänd enligt beta 2000 level 3.


Fixar lite..

.. med bloggen, men det funkar inte! Skit.

Esther och Tussan

Nu ska vi snart släppa ut katterna på bakgården, så dom får springa av sig lite, eller ja, det är bara Tussan som brukar springa runt som en dåre, Esther sitter och spanar och är lugnet själv.



Esther




Tussan

Ett enkelt men effektivt tips!

Vet att det är faktiskt många som har finnar på ryggen och det är ju kanske inte så trevligt. Så därför kommer ett litet tips. När du duschar så böj huvudet framåt och skölj, annars så kommer det balsam på ryggen och det kan bidra till finnarna. Jag gör alltid så här och det funkar kanon! :)

Färdig!

Nu är jag nyduschad och påklädd, blev tights och en gul topp med vita prickar på.

Ska fråga mamma om vi kan åka iväg till swedbank och fixa så att jag får internetbanken, väldigt bra ju! Nån som vet nån skillnad mellan internetbanken ung och stora internetbanken? Att internetbanken ung är simplare tar jag för givet att den är. :) Men får man en dosa precis som man får till stora? Tycker det är så komplicerat, haha ;)

Spikmatta



Vad tror ni? Nån som har testat? Funderar på att köpa en!

Hallåja!

Vad ska man göra idag? Får ju vara ärlig och säga att jag har skolkat dom här dagarna hemma nu, känns så värdelöst i skolan.. Betygen är ju satta och allt, men imorgon ska jag iallafall gå!

Vad ska ni göra idag?

Lite nya grejer i garderoben

Här är lite grejer jag handlat den senaste veckan, ganska nytt är det iallafall! :)


Slutar om 1½ vecka



Är sjukt trött på skolan nu, ska bli så skönt att få börja om på nytt i höst, slippa alla gamla jobbiga människor som man skulle betala för att slippa se... Hoppas att jag valt rätt linje bara, känner mig lite osäker!

Vill ha, men pengarna räcker inte till

Fan så mycket jag vill ha just nu, dock så är jag i princip pank när har hämtat ut ridbyxorna som kommer snart. Jag måste köpa sommarlovskort snart som går på drygt 600:-, jag vill ha löshår, jag vill ha massvis med nya kläder och skor och jag vill ha överflöd av häst/ridprylar.. Önskar att jag sket pengar alltså... Men säg vem som inte vill ha?

Pissväder

Det spöregnar ute och är skitkallt.. igår som det va så fint! Vill tillbaka till Grekland, även om det va så varmt så jag blev helt knäpp..


Matdags

Nu ska jag käka, pastasallad med kyckling, gott!


Shopping

Sjukanmälde mig från skolan idag och drog in till stan och shoppade med mamma, sen kom jag på att jag hade en läxa idag som var viktig så nu kanske jag får IG i ett ämne, får se hur det går... Köpte iallafall en grå tunika/klänning, en annan klänning, tights och skitsnygga skor, hoppas jag kunner komma gå i dom bara, haha! Verkar inte som att det funkar att lägga upp bilder just nu... jobbigt!

Va har ni gjort idag? :)

RSS 2.0