Morsdag och SMÄRTA



Idag va jag ute och fiskade med T och pappa, fick massa strömming..det var jätteskönt även fast vi var ute på havet och såklart kände jag inte att solen låg på som en jäkla eld.. nu sitter jag här röd som en tomat i både ansiktet armarna axlarna och lite av ryggen. Ont som FAN gör det också.

Snart kommer bröderna och en av deras tjej, vi ska käka och lite sånt.. det är ju morsdag! Mamma fick en blomma av mig som jag köpt på ICA, haha ;)

26 grader varmt

Nu är det sommar, 26 grader varmt och man kan knappt gå ut. Snart kommer T hit och pappa och hans sambo ska bort på fest. Så då har vi hela villan själva!

Glöm inte finalen på Robinson ikväll heller! Vem ska vinna? JARMO SÅKLART! ;)

Gomorron

Gomorron alla! Vad händer idag? Själv så vet jag inte, får se om jag drar över till mamma som troligtvis är i sin nya stuga. Känner på mig att de här kommer bli en otroligt seg och tråkig dag.. får se om jag åker in och shoppar lite kanske? Men de är ju så fint väder.. Kanske sätter mig med datorn på altan och shoppar på nätet, haha, bra kombinerat tycker jag. Men då är den stora frågan om jag ska beställa lite klänningar eller om jag ska beställa nya ridbyxor.

 Funderar på de här som finns hos Börjes..


Lite besviken...

Skulle egentligen åkt ut med pappa och T och fiskat och solat imorgon, nu har jag ingen lust alls längre...besviken.

Nu ska jag väl lägga mig, även fast jag inte har nån lust till det heller..


Gonatt igen!


Billa Billa Billa

Åkte iväg till stallet vid 6 med samma buss som T som skulle till krogen.. Tog in och borstade lite och sen fick Carolina(ägaren) göra rent hennes ögon, nu när flugorna och allt skit börjar komma, stackars Billan. Får hoppas att det går så bra som möjligt i sommar så hon slipper hemska veterinären! ;) Tredje gången jag rider nu och ännu inte avkickad, och bara för det så kommer jag bli det nästa gång.. Nej, men det gick bra att rida även fast jag höll på att avlida av värme. Ska jobba lite på galoppen bara, vi vet inte om det är för att Billan är ur kondition eller för att jag inte använder samma teknik som Billa är van vid! :) Efter det så fick jag en liten lektion i vad hon ska ha för mat och hur mycket av vad och när och hur, det var mycket grejer, kan jag säga. Vet inte om det kommer mer heller pga, ögonen.. Sen gick vi in och pratade lite om Billan och allmänt om hästar och så.

Ska väl börja rida mer regelbundet och oftare snart. Och så måste mamma följa med och fota nån gång!

Gonatt! (Fast jag lär ju va uppe tills T kommer hem)

Fredag

Tjao! Nu har jag fått headern fixad och klar, mer om det i ett inlägg senare!

RSS 2.0